Beställ före kl 12.00 för leverans samma dag

Om oss

Urban Flowers

Stefan & Eva Eriksson heter vi som startat Urban Flowers. Vi har sedan tidigare drivit Gröndals blommor, Fleminggatans blommor och driver utöver Urban Flowers även Mälarhöjdens blommor där vi skapar allt det ni ser och kan beställa på denna hemsida.

Mor & Son

Vi kände att något saknades när det gäller blommor online, här är tanken att skapa det vi själva skulle vilja ha om vi beställde blommor eller inredning online. Vi har jobbat med blombud och skickat blommor i över 30år, så detta är något vi kan, så vill du skicka blommor i Stockholm så har du kommit rätt.

Nedan följer lite om oss.

Eva har jobbat med blommor i över 40 år och har drivit Mälarhöjdens blommor senaste 29åren

Stefan hamnade i blomsterbranchen av en slump då han tröttnade på sitt tidigare jobb men har nu hunnit driva 2 butiker och skaffat sig över 20 års erfarenhet.

Mikaela Nordqvist har sedan utbildning jobbat med blommor på Taverna Brillo, Ulriksdals Världhus samt på Mälarhöjdens blommor och har skaffat sig 6års erfarenhet.

Synöve Gårdman ursprungligen från Jämtland har jobbat och drivit butiker senaste 30åren och nu jobbar hon hos oss på Urbanflowers.

Nu hoppas vi med Urban Flowers kunna skapa en site där du får det du faktiskt hittar det du söker och vill förgylla ditt hem med eller glädja en vän.

Vi ser fram emot att få erat förtroende att få ta hand om era blomsterförmedlingar.

Frakt

Vi leverar till en början alla blomsterbud själva så att vi kan garantera att blommorna levereras som överenskommet, vi håller även på att förhandla med ett antal budfirmor för framtida bruk, men för oss är det viktigt att vi får 100% leveransgaranti.

Du kan alltid ha önskemål om leverans vid speciell tidpunkt, vi levererar mellan 10-20